Τα δέκα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας το κοινό σto Christmas Food Festival στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.
Τα δοκιμάσατε στο Christmas Food Festival στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, σας άρεσαν και τα ψηφίσατε. Τα δέκα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας το κοινό στη μεγάλη χειμωνιάτικη γευστική γιορτή που διοργάνωσε το «α» έχουν, με σειρά προτίμησης, ως εξής: 1) η… επική κεφαλογραβιέρα Ομήρου Τριλογία του Τυροκομείου Ίου «Νιώτικο», 2) το εξαιρετικό πιπερόμελο του Ναουμίδη (πιπεριά με μέλι, μουστόξιδο, λεμόνι, άγριο σκόρδο, αλάτι), 3) το λουκάνικο με πράσο της οικογένειας Μουτεβέλη με ιστορία 40 χρόνων στην αλλαντοποιία, 4) η φιστικοκοπραλίνα του Φώτη – Προϊόντα με φιστίκια Αιγίνης, 5) το φρέσκο μαλακό τυρί γκερεμέζι της KaidanCheese, 6) το βαλσαμικό ξίδι Παπαδημητρίου, 7) οι τραγανοί, φοβερά δροσεροί δροσουλίτες της Φάρμας Καραλάκη, 8) το προσούτο Ευρυτανίας (από το περίφημο μέλαν ακροκώλιον) του αλλαντοποιείου Στρεμμένου, 9) τα πολύ ιδιαίτερα μπισκότα βελανιδιού της Acorn Cookies και 10) η γλυκοφάγωτη φάβα Σχοινούσας (ποικιλία Κατσούνι) του Μανώλη Κωβαίου.
https://www.athinorama.gr/restaurants/2511830/christmas_food_festival_to_top_10_tou_koinou/: Christmas Food Festival: Tα top 10 προϊόντα που ανέδειξε το κοινό