Η Θεσσαλονίκη γίνεται για πρώτη φορά οικοδέσποινα του σημαντικότερου γεγονότος προώθησης εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, αρτυμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης.
Στο επιβλητικό χώρο πρωτοποριακού σχεδιασμού των παλαιών σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, LAB’ATTOIR, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στις 20-21-22 Μαΐου για ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι.
Στην παρουσίαση των προϊόντων εξέχουσα θέση έχουν και οι πιπεριές Φλωρίνης «Ναουμίδης»