Παραγγελίες
Όλες οι παραγγελίες στο κατάστημα μας γίνονται ηλεκτρονικά και ΟΧΙ τηλεφωνικά. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα «Ο λογαριασμός μου» στην ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας. Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα:

Σε αναμονή
Η παραγγελία έχει παραληφθεί από την εταιρία μας και αναμένουμε την εξόφληση της.

Σε διεκπεραίωση
Η παραγγελία έχει παραληφθεί από την εταιρία μας και βρίσκεται στο στάδιο ετοιμασίας.

Ολοκληρωμένη
Η παραγγελία έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία ή courier, ώστε να αναμένεται τις επόμενες μέρες παράδοση σε εσάς.

Ακυρωμένη
Η παραγγελία έχει ακυρωθεί. Αυτό μπορεί να συνέβη είτε επειδή ξεπεράστηκε το χρονικό όριο μη πληρωμής της παραγγελίας, είτε έπειτα από συνεννόηση μας.

Αποτυχημένη
Η παραγγελία απέτυχε.

Εκκρεμεί πληρωμή
Η εταιρεία μας αναμένει την εκπλήρωση της πληρωμής σύμφωνα με τον τρόπο που επιλέξατε. Συνήθως εμφανίζεται όταν δεν έχει γίνει αποδεκτή η κάρτα σας ή η διαδικασία μέσω Paypal και η πληρωμή της παραγγελίας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Επιστροφή χρημάτων
Έχει γίνει μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας.

Προσοχή!
Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία (τηλέφωνο ή email) που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Το piperiesflorinis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Τρόποι Πληρωμών
Τρόποι Αποστολής
Έξοδα Αποστολής
Τιμές και Χαρακτηριστικά των πωλούμενων Προϊόντων
Όλες οι τιμές των προϊόντων του piperiesflorinis.gr είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Το piperiesflorinis.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 23860 61438 ή μέσω e-mail στο piperiesflorinis@gmail.com.